Nootdorp

Houten Kozijnen in Nootdorp komen bij de Kozijnfabriek vandaan

Vanuit Den Haag opereert ons vakkundig, door hout gepassioneerde, team. Zij zagen, zij schroeven, zij schuren, zij verven en zij genieten vol op. Het houtzaagsel vliegt in het rond en ook een splinter hoort er op zijn tijd bij. Maar het eindresultaat mag er zijn. Dankzij de passie en het harde werken van onze vakmensen, wordt er binnenkort ook bij u een houten kozijn geleverd. Dit kan in Nootdorp of in de omgeving.

Houten kozijnen, voordelen van hout

Nu zijn er tegenwoordig naast houten, ook kunststof of aluminium kozijnen beschikbaar. Deze willen nog wel eens proberen de houten kozijnen onder te laten doen voor de modernere opties. Echter heeft hout juist veel voordelen:

  • Van nature uit isolerend (warmte en geluid)
  • Klassieke en sfeervolle uitstraling
  • Eenvoudig te verven
  • Makkelijk te repareren en te bewerken

Dit houdt in dat wanneer u uw kozijn professioneel laat schilderen deze er weer 10 jaar tegen kan. Wanneer u dus eens in de 10 jaar een verflaag aanbrengt, gaat het kozijn gemiddeld 60 jaar mee. Af en toe het kozijn schoonmaken draagt hier ook aan bij.

Een houten kozijn geeft u een luxe en comfortabel woongenot. Weer en wind blijven buiten. De warmte en sfeer blijven binnen. Dankzij het A-kwaliteit materiaal en de vakkennis die wij gebruiken is tocht verledentijd. Ook inwateren krijgt geen kans meer.

In Nootdorp en omgeving leveren wij handgemaakte houten kozijnen maar ook houten draairamen of houten draai- en kiep ramen. Naast kozijnen en ramen vervaardigen wij ook kwaliteitsdeuren en de bij behorende deurkozijnen.

Bent u geïnteresseerd in houten kozijnen en woont u in Nootdorp of in de buurt? Dan komen wij graag bij u langs om een kozijn op maat te maken!

Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag

Stel uw vraag

Houten kozijnen | Nootdorp

Houten Kozijnen in Nootdorp komen bij de Kozijnfabriek vandaan
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

© Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl & Z-IM