Houten ramen

Houten ramen

Het voordeel van hout is haar uitstraling, zij is natuurlijk en warm. De sfeer straalt meteen van uw huis af! Daarbij komt dat hout makkelijk met u en met de tijd meegaat. Wilt u na verloop van tijd een ander kleurtje? Geen probleem, houten ramen verft u zo over in de kleur die u wenst. De houten ramen en kozijnen geleverd door Kozijnfabriek Den Haag zijn al voorzien van twee lagen grondverf. U hoeft dan nog enkel af te lakken in de gewenste kleur passend bij uw woning. Wilt u houten ramen die perfect passen in het kozijn? Maak vandaag nog een afspraak met Kozijnfabriek Den Haag! Wij gaan direct voor u aan de slag in onze eigen werkplaats en leveren perfect passende ramen bij u af.

Duurzame houten ramen met HR++ glas

Om er voor te zorgen dat uw houten ramen en kozijnen jarenlang meegaan maken wij enkel gebruik van de beste houtsoorten, zoals bijvoorbeeld meranti hout. Met regelmatig onderhoud geniet u jarenlang van al uw houten ramen, deuren en kozijnen. Wist u dat u vandaag de dag ook met houten ramen kunt besparen op uw energie rekening? Dat doet u door te kiezen voor HR++ glas! HR++ glas is een dubbel glas met een isolerend gas tussen de platen en een coating. Zo houdt u de kou buiten in de winter en de warmte binnen. Niet alleen goed voor uw energierekening maar ook voor het klimaat, zo dragen we allemaal ons steentje daarin bij. Kies voor duurzaamheid met een mooie uitstraling, kies voor de houten ramen van Kozijnfabriek Den Haag!

Kozijnfabriek Den Haag voor al uw houten deuren, ramen en kozijnen op maat

De Kozijnfabriek Den Haag is uw adres voor verschillende type houtwerken speciaal voor u op maat gemaakt, zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Houten ramen maken we dagelijks in verschillende soorten en maten in onze eigen werkplaats. Welke wensen u ook heeft voor uw ramen in huis, wij gaan met passie en liefde voor het vak voor u aan de slag! Maak vandaag nog een afspraak Kozijnfabriek Den Haag en vraag ons naar de mogelijkheden op het gebeid van houten raamwerk, kozijnen en deuren!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

Copyright © 2022 Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM