Houten draai en kiepraam

Houten draai en kiepraam

Draaien? Kiepen? Op zoek naar een dynamisch raam? Een houten draai- en kiepraam biedt u meerdere opties: dicht, open en halfopen. Deze laatste stand is haar unieke eigenschap. Dit voorkomt dat alles binnen omwaait maar biedt toch de optie voor veel frisse lucht in huis. Een houten draai en kiepraam is een type raam die veel gekozen wordt voor de bovenverdieping van een woning en in een dakkapel. Het is de perfecte manier om uw woning te ventileren op een veilige manier. Zelfs als u niet thuis bent kunt u de houten draai en kiepramen van Kozijnfabriek Den Haag met een gerust hart openlaten op de kiepstand.

Dicht, open of halfopen? Welke stand kiest u bij uw houten draai en kiepraam

Als u heerlijk ligt te slapen is het ook prettig dat er frisse lucht binnenstroomt, maar u wilt uiteraard geen last hebben van de weersomstandigheden. Kies daarom voor uw slaapkamer voor een houten draai en kiepraam van Kozijnfabriek Den Haag. Zet dit type raam op de kiepstand en geniet van heerlijke frisse lucht tijdens uw nachtrust. En regent het in de nacht? Geen probleem, dankzij de kiepstand van de houten draai en kiepraam blijft alle nattigheid buiten. Vindt u het prettig om overdag uw slaapkamer eens goed te luchten? Zet dan uw houten draai en kiepraam helemaal open en breng de frisse lucht van buiten naar binnen! 

Vakkundig opgemeten door onze specialist, zo past uw houten draai en kiepraam perfect!

Het opmeten van houten kozijnen in uw woning is een precies werkje dat goed moet gebeuren. WIj begrijpen als geen ander dat het opmeten van de kozijnen een klus is die u liever uitbesteed. Bel daarom vandaag nog Kozijnfabriek Den Haag, onze specialisten staan voor u klaar en komen direct naar u toe om de juiste maten op te nemen. Zo weet u zeker dat het houten kozijn met draai en kiepraam perfect past! Voorkom meetfouten en kies voor de expertise en vakmanschap van Kozijnfabriek Den Haag.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

© Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl & Z-IM