Houten draairaam

Houten draairaam

Draairamen bieden u natuurlijk de mogelijkheid om te ventileren en daglicht binnen te krijgen. De ramen draaien naar buiten toe open en u kiest er zelf voor hoe ver u ze open wilt zetten. Wij leveren de houten draairamen inclusief beslag als u dat wenst en brengen alvast twee lagen grondverf aan. Bij Kozijnfabriek Den Haag maken we dagelijks houten ramen zoals draairamen op maat. Daardoor passen ze in elk pand en bij elke woning. Een draairaam is een combinatie van een kozijn met een passend venster, wat goed afsluit om kieren en gaten te voorkomen. U kunt zelf uw draairaam bij ons samenstellen, hoe dat in zijn werk gaat? U geeft uw wensen en afmetingen door aan Kozijnfabriek Den Haag en wij maken de draairamen perfect op maat geheel naar uw wensen!

Houten draairaam voorzien van hang- en sluitwerk en isolerend glas

Wilt u graag de houten draairamen laten voorzien van hang- en sluitwerk? Ook dat is geen enkel probleem bij Kozijnfabriek De Haag. Het hang- en sluitwerk wat wij mee leveren voldoet aan het keurmerk voor veilig wonen, zo krijgen de inbrekers bij u weinig kans. Wilt u het liefst gelijk in één keer klaar zijn? Bestel de houten ramen inclusief beglazing en beslag bij Kozijnfabriek Den Haag, dan weet u zeker dat het goed is. Wilt u beglazing met de meest isolerende optie? Kies dan voor HR++ Glas, geen kou meer door de ramen naar binnen en u houdt zelfs het geluid van de straat buiten. Een heerlijk stil en warm behaaglijk huis dat wil toch iedereen! Kies voor Kozijnfabriek Den Haag voor al uw houten deuren, kozijnen, ramen en draairamen en verhoog direct uw leefcomfort!

Kozijnfabriek Den Haag hét adres voor uw houten draairaam

Het houten draairaam is één van onze topstukken die wij dagelijks op maat maken in onze werkplaats, onze andere toppers zijn:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van houten draairamen? Neem vandaag nog contact op met Kozijnfabriek, ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

© Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl & Z-IM