Tekst

Kozijnfabriek Den Haag

Houten kozijnen zijn nog steeds, hoe klassiek het materiaal ook mag zijn, erg in trek. Dit dankzij de natuurlijke charmes van deze kozijnen en het makkelijk overschilderbare karakter!

De kozijnfabriek creëert alle mogelijke houten kozijnen waaronder ook deurkozijnen. Maar denkt u ook aan tafelbladen, complete tafels of bijvoorbeeld kasten op maat! 

Bekijk de houten kozijen

Kozijnen inclusief glas en verflaag besteld u bij Kozijnfabriek Den Haag

De kozijnen uit onze fabriek kunnen zo volledig afgeleverd worden als u wilt. Het is mogelijk de kozijnen inclusief glas te bestellen en zelfs al met verflaag!
In onze fabriek kunnen wij ook originele profielen namaken met onze apparatuur. Op deze manier is het behouden van een authentieke sfeer wel heel makkelijk! Zeker met de vele historische panden die Den Haag telt, vinden veel van onze Haagse klanten dit een plus punt!

Maatwerk kozijn, deur of dakkapel bij u thuis geplaatst door onze vakmensen

Ons team is niet alleen werkzaam in onze fabriek maar ook bij u thuis. We plaatsen kozijnen, dakkapellen en deuren. Alle producten die wij op maat voor u maken, kunt u ook door onze vakmannen laten plaatsen.

Onze (houten!) deur staat voor eenieder open: u als particulier of als vakmensen onder elkaar: schilder-, onderhoud- en aannemersbedrijven. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.
 

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

© Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl & Z-IM