Delft

Houten ramen in Delft

Uw Houten ramen in Delft? Ziet u ze al voor zich?

Een houten raam. Dat is eigenlijk een verzamelnaam. Welke typen zijn er? Draairaam, draai- en kiepraam, 1vaks, 2-vaks etc. Zoveel soorten. Eén ding is zeker aan de uitstraling van een houten kozijn ligt het niet. De houten versie straalt warmte en sfeer uit. Toch zijn er nog keuzes die gemaakt moeten worden voordat u ramen laat plaatsen:

  • Een vast raam?
  • Een draairaam?
  • Of misschien toch een draai- en kiep raam?
  • Wat heeft u liever? Enkel of dubbel? Met anderen woorden, wilt u één of twee openklappende delen?
  • Wilt u deze naar binnen of buiten laten openen?
  • Wilt u het scharnier links, of juist rechts?

Houten ramen mogen dan wel gezien worden als klassiek, zij vragen u toch nog om enkele overwegingen te maken. Is dit misschien overbodig voor de ramen die u zoekt? Zoekt u het simpelste ramen, zonder al te veel keuzes? Dan zijn onze ‘normale’ houten ramen iets voor u! Bent u woonachtig te Delft? Dan maken en plaatsen wij graag uw houten ramen. Zo kunt u genieten van het daglicht zonder dat regen en/of wind uw huis binnen dringen. Tegelijkertijd heeft u natuurlijk de optie om uw huis te luchten.

Houten ramen, makkelijk geplaatst

Zo. Dat is dat. Houten ramen zijn dus mooi én praktisch. Maar hoe gaat het plaatsen dan? Dit kan erg eenvoudig. Wij komen 2 dan wel 3 keer bij u in Delft langs. De eerste keer is voor een algehele situatieschets. Dit kan echter ook d.m.v. een foto. Hierop baseren wij onze offerte. Wanneer wij het akkoord hebben ontvangen gaan wij echt aan de slag. Wij komen bij u thuis, of langs bij uw pand. We zullen de definitieve maten opmeten. Elke millimeter telt! Wanneer wij de informatie hebben verzameld, gaat de fabriek draaien. Onze professionals in de fabriek gaan aan het werk voor u. Ook bestellen en regelen wij, indien gewenst, het glas en het beslag werk. Daarbij komt dat we zorgen dat er genoeg grondverf in huis is. Wist u al dat onze Kozijnen met 2-lagen grondverf worden afgeleverd?

Als alles aanwezig is, het kozijn zelf is vervaardigd, dan kan alles erop en er aan! Glas, verf, beslag etc. Nu komen we, vol trots, uw mooie houten ramen laten zien. Nu we er toch zijn, plaatsen we deze ook gelijk. Eenmaal bevestigd, stoffen we hem nog even af en zwaaien we u gedag door het nieuwe houten ramen!

Wilt u dat we ook u binnenkort uitzwaaien door uw eigen houten ramen in Delft? Bel ons dan gerust even op. Ook voor grotere bestellingen draaien wij onze hand niet om.

Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag

Stel uw vraag

Houten ramen | Delft

Houten ramen in Delft
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

© Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl & Z-IM