Houten deuren

Kozijnfabriek Den Haag, de specialist in het maken van houten deuren  

Heeft u een houten deur nodig? Kozijnfabriek Den Haag maakt voor u de mooiste handgemaakte deuren van hout. Wij zorgen ervoor dat de deur naar uw wensen wordt gemaakt en past bij de stijl van uw huis. Wist u dat we ook houten deuren plaatsen in Nootdorp? Heeft u een moderne stijl of juist een klassieke stijl? Voor ons maakt het niet uit, want we maken de deur in de stijl die u graag wilt. Bent u benieuwd naar wat we kunnen maken van hout? Kom dan eens langs in onze winkel in Den Haag om onze houten deuren te bekijken.  

Wij maken voor u verschillende soorten houten deuren  

Een huis heeft veel verschillende soorten deuren en Kozijnfabriek Den Haag maakt verschillende typen houten deuren. Bij ons kunt u terecht voor de volgende houten deuren:  

 

  • Houten slaapkamerdeuren: de deuren zijn stevig en kunnen wel tegen een stootje. Een puber die de deur een keer te hard dichtslaat, is geen probleem.  
  • Houten voordeuren: hout geeft een warme uitstraling aan uw huis. Uw voordeur is uw visitekaartje. U ontvangt bezoek via de voordeur en het is fijn dat de deur past bij de stijl van uw woning.  
  • Houten tuindeuren: verft u de tuindeur met speciale verf voor buiten? Dan heeft u goede kans dat de verf wel voor tien jaar blijft zitten met goed onderhoud. De houten tuindeur houdt de kou buiten en de warmte binnen.  
  • Houten binnendeuren: soms worden deze wel eens over het hoofd gezien. Juist binnen kijkt u veel tegen een deur aan. Kies daarom voor een houten deur die past bij uw interieur.  

Heeft u interesse gekregen in een houten deur en wilt u meer informatie? U kunt bellen naar 070-3637752, dan staan wij u graag te woord. Wilt u een houten deur laten plaatsen in Delft? Wij komen graag bij u langs.  

Onze houten deuren zijn met passie gemaakt  

Heel ons team heeft een passie voor houtbewerking en bezit de benodigde kennis en ervaring. U ziet dit terug in onze houten deuren. Wilt u een houten deur en woont u in Scheveningen? Wij maken graag een op maat gemaakte houten deur voor u! Ook als u in Zoetermeer woont, leveren we een houten deur. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.  

Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag

Stel uw vraag

Houten deuren

Houten deuren gemaakt in Den Haag, geplaatst bij u thuis in [PLAATSNAAM]
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

© Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl & Z-IM