Houten deuren

De Kozijnfabriek Den Haag maakt ook uw houten deuren

Houten deuren die niet sluiten, die rotten of scheef hangen. Dát doet de deur dicht. Bij De Kozijnfabriek accepteren wij dat niet. Vanuit onze gezamenlijke passie voor hout en houtbewerken doet het echt een beetje pijn wanneer een deur aftakelt. Dit is dan ook reden voor ons om pure kwaliteitsdeuren te produceren. Is het niet voor onze eigen gemoedstoestand is het wel voor uw comfort. U wilt zelf toch ook zeker geen scheve deur? Of wat dacht u van zo een die tocht doorlaat? Juist om deze ongemakken en ergernissen te voorkomen en kwaliteit te garanderen produceren wij de houten deuren zelf.

Typen deuren, van houten voordeuren tot slaapkamerdeuren

Er zijn velen houten deuren te bedenken. Zo zijn er de tuindeuren, die robuust moeten zijn om weer en wind buiten te houden. De voordeur, die hierbij ook nog eens een visitekaartenrol op zich neemt, tegenover alle gasten die bij u binnen stappen. Een binnendeur. Gewoon praktisch denkt u? Van de ene naar de andere ruimte wanneer u dat wilt en deze zelfde ruimtes afsluiten wanneer nodig. Maar deze moet toch zeker ook stijlvol zijn? Klasse uitstralen? Wanneer deze deur uw woonkamer en gang verbindt, is dit een vrij frequent gebruikte deur die ook nog eens veel gezien wordt. Dan mag hij er zijn ook! De slaapkamerdeur van uw zoon? Deze moet tegen een stootje kunnen, mocht hij de deur weer eens veel te hard dichtgooien. Voor elke deur nemen wij tijd, wij luisteren naar uw verhalen en wensen. Zo maken wij de perfecte deur van uw wensen!

Een houten deur op maat gemaakt die écht perfect past!

Na het inventariseren van uw wensen gaan wij aan de slag om de houten deur voor u te maken. We maken niet zomaar een houten deur voor u, wij maken een deur die:

  • Perfect past, gegarandeerd!
  • Uw stijl heeft, of dit nu authentiek is of modern
  • Van glas voorzien is, wanneer gewenst
  • In 2 lagen grondverf wordt aangeleverd

Wilt u meer weten? Of misschien gewoon graag houten deuren bestellen? Wij horen graag van u per telefoon of één van de offerte formulieren op onze website.

Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag

Stel uw vraag

Houten deuren

Houten deuren gemaakt in Den Haag, geplaatst bij u thuis in [PLAATSNAAM]
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

Copyright © 2022 Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM