Houten ramen

De oorsprong van houten ramen met glas

Houten ramen hadden ze nog niet, toch waren de romeinen de eerste die glas gebruikten als zijnde vensters in gebouwen. Nog niet op de manier zoals wij die nu kennen, en zeker niet in de hoeveelheden van vandaag. Want in de eeuwen hierna bleef glas en dus ramen echte luxeproducten. Vooral de kerk gebruikte dit om de kerken nog mooier te maken. Zij kon zich deze luxe veroorloven, waar de gewone burger dit (nog) niet kon betalen. We kennen dan ook allemaal het typische glas in lood. Nu is dit erg mooi maar of het heel praktisch is in uw eigen huis? In de loop der jaren zijn er verschillende vormen van ramen en kozijnen ontstaan ook zijn de productieprocessen door ontwikkelt. In de 20ste eeuw werden ramen geproduceerd op grootschalig niveau. Nu zijn ze niet meer weg te denken. Elk gebouw heeft ramen nodig.

Verschillende soorten en maten voor houten ramen

Houten ramen zijn er in verschillende soorten en maten. kent u het houten draairaam al? Of de houten draai- en kiepraam? Bij het houten draairaam kunt u het raam naar buiten toe openzetten en kunt u heel gemakkelijk de ruimte luchten. Het houten draai- en kiepraam kunt u naar binnen toe openzetten of op een kierstand, zo kiest u zelf voor de optie die bij de situatie past. Ook zijn er houten standaard ramen die niet open kunnen, deze bieden eenvoudig weg de mogelijkheid om daglicht binnen te laten en weer, wind en geluid buiten.

De Kozijnfabriek Den Haag levert

De houten ramen en kozijnen die De Kozijnfabriek fabriceert zijn voorzien van:

  • A-kwaliteit materialen
  • Vakkundige afwerkingen
  • Gemaakt door professioneel personeel
  • Een leverzone lokaal in Den Haag

Uiteraard bestaan houten ramen uit een kozijn samen met een passend venster. Voor het venster zelf gebruiken wij vaak HR++ glas, wat een hoge isolatiewaarde heeft. Uiteraard kunnen wij de houten draairamen leveren met hang- en sluitwerk. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw houten ramen volledig voorzien zijn van alle details wanneer deze bij u wordt afgeleverd.

Heeft u interesse in een mooie houten klassieker voor uw licht en ventilatie opties thuis of voor uw project? Wij staan voor u klaar en komen u graag helpen. Bel ons gerust voor een afspraak of simpelweg antwoord op uw vraag.

Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag logo
Kozijnfabriek Den Haag

Stel uw vraag

Houten ramen

Houten ramen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kozijnen geheel naar uw wensen
Kozijn offerte aanvragen
1
2
3
4
5
Kies een nummer en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

offerte raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte deurkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dakkapelkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele raamkozijnen

Offerte aanvragen

offerte dubbele deurkozijnen

Copyright © 2022 Kozijnfabriek Den Haag | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM